• +31 (0) 24 35 10 944

Bewegwijzering

Gebouwen

­ Eenmaal in een gebouw aangekomen wordt een bezoeker, klant of leverancier overspoeld door prikkels en visuele indrukken. Door gebruik te maken van bewegwijzering in gebouwen zorgt u ervoor dat de bezoeker zelfstandig de weg weet te vinden.
­

Onze werkwijze

Wanneer u gebruik wenst te maken van bewegwijzering zullen wij eerst langskomen voor een kennismaking en uw vraagstelling te formuleren. Vervolgens starten we een QuickScan. Dit is een uitgebreid onderzoek naar uw behoeften op het gebied van bijvoorbeeld bewegwijzering. De architectuur wordt bekeken en de verkeersstromen binnen het gebouw worden vastgelegd. Er wordt gekeken wie de bezoekers zijn en wat de reden is van hun bezoek om zo rekening te houden met psychologische aspecten. Aan de hand van de analyse stelt beMark een projectplan op. In dit plan wordt op overzichtelijke wijze genoteerd op welke locatie bewegwijzering nodig is en welke informatie moet worden weergegeven om bezoekers naar de juiste locatie te leiden.
­

Na de QuickScan

Na goedkeuring van de QuickScan wordt er aan het ontwerp gewerkt. De informatie moet eenvoudig, duidelijk en helder worden gepresenteerd. Daarbij is het belangrijk dat de huisstijl terug te vinden is in het ontwerp om herkenning te creëren bij de bezoeker en een eventuele eerste kennismaking goed te laten verlopen. Ook wordt er rekening gehouden met de architectuur van het gebouw. De bewegwijzering moet hier naadloos op aansluiten. Vanwege de jarenlange ervaring en expertise van beMark kunnen onze medewerkers u goed adviseren hoe uw gebouw te voorzien van bewegwijzering en welke materialen we hiervoor gaan inzetten. Om te voorkomen dat het gebouw in de toekomst een ratjetoe wordt aan bewegwijzering elementen, is het van groot belang om het bewegwijzeringssysteem te beheren en te onderhouden. Ook hier kunt u beMark voor inschakelen.
­

Meer informatie over bewegwijzering in gebouwen?

Heeft u een speciale wens of wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van bewegwijzering in gebouwen? Wij komen graag bij u langs om hier meer over te vertellen. Neem gerust contact met ons op door het invullen van onderstaand formulier.
­

Wilt u meer informatie over bewegwijzering in uw gebouw?

­

/
Logo beMark

Draai uw scherm voor een betere weergave.