• +31 (0) 24 35 10 944

Bewegwijzering

Projectmanagement

Om de bewegwijzering op het terrein en in het gebouw te managen is expertise nodig. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om grote bewegwijzeringsprojecten te begeleiden en als spin in het web op te treden tijdens de implementatie. Projectmanagement is van belang om projecten in goede banen te leiden en ervoor te zorgen dat het project binnen een gestelde termijnen wordt afgerond.
­

Wat houdt projectmanagement in?

Wanneer we werken aan grote projecten zal er vanuit beMark een projectmanager worden aangewezen die het totale project gaat begeleiden. Tijdens het project leiden we alles in goede banen en zorgen we voor goede afstemming. Dit houdt in dat de voortgang, de productie en de uitvoering wordt gecontroleerd. Wanneer de montage wordt uitgevoerd zal er ook begeleiding en controle plaatsvinden door de projectmanager. Iedereen binnen het project wordt met statusupdates op de hoogte gehouden over de voortgang van het project. Tot en met de nazorg staat we garant voor een goede implementatie van de bewegwijzering.
­

Over de grenzen

beMark is niet alleen inzetbaar voor bewegwijzering projecten in Nederland. Waar in de wereld uw bedrijf ook is gevestigd, wij helpen u graag met het managen van uw bewegwijzering projecten. Niet alleen voor het leiden van bewegwijzering projecten, maar ook voor advies, het ontwerp, de productie en de montage kunt u bij beMark terecht. Hierdoor hoeft u niet op zoek te gaan naar verschillende leveranciers, maar wordt alles geregeld door één partij; beMark, wel zo efficiënt. Na afloop van een bewegwijzering project kunnen wij u ondersteunen met het beheer en onderhoud van uw bewegwijzering systeem. Kijk op de desbetreffende pagina beheer & onderhoud voor meer informatie.
­

Contact

Bent u nieuwsgierig geworden en vraagt u zich af of wij uw kunnen helpen met uw vragen op het gebied van projectmanagement? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons direct op +31 (0) 24 35 10 944.

Wilt u meer informatie over projectmanagement?

­

/
Logo beMark

Draai uw scherm voor een betere weergave.