• +31 (0) 24 35 10 944

Bewegwijzering

Specials

­ Bent u op zoek naar bewegwijzering maar heeft u interesse in een vernieuwend concept? Of heeft u een situatie waarbij speciale bewegwijzering is vereist? Wij zijn graag uw sparringpartner. Bewegwijzering is altijd maatwerk denk bijvoorbeeld aan speciale uitvoeringen zoals bijvoorbeeld lijnenspellen op de vloer, animaties op de muur, digitale bewegwijzering, een bewegwijzering op ooghoogte speciaal voor kinderen of innovatieve interactie met mobiele applicaties.
­

Digitale bewegwijzering wordt de toekomst

Tegenwoordig wordt alles steeds meer gedigitaliseerd, ook de bewegwijzering. Digitale bewegwijzering is een effectieve manier om bezoekers te ontvangen en te begeleiden. Vanaf het moment van binnenkomst voelt de bezoeker zich ondersteund door de schermen die precies de informatie verstrekken die je op dat moment nodig hebt. Een groot voordeel van digitale bewegwijzering is dat de informatie per direct op alle schermen aangepast kan worden.
­

Waarom beMark?

Niets is bij beMark te gek. Wij gaan graag de uitdaging aan, vinden oplossingen voor complexe vraagstukken en zorgen dat de uitvoering in alle zorgvuldigheid verloopt. Wij zijn gevestigd in Nijmegen, maar ook projecten aan de andere kant van Nederland of internationale projecten pakken wij met beide handen aan. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen!
­

Contact

Voor meer informatie over onze maatwerk oplossingen of om te sparren over een speciale uitvoering van bewegwijzering neemt u contact met ons op via het contactformulier of bel ons direct op +31 (0) 24 35 10 944.
­

Wilt u meer informatie over specials?

­

/
Logo beMark

Draai uw scherm voor een betere weergave.