• +31 (0) 24 35 10 944

Bewegwijzering

Terreinen

­ Na een lange rit heeft uw klant geen idee waar hij moet parkeren, welke ingang hij moet hebben en waar hij zich moet melden. Herkent u dat? Voorkom deze onduidelijkheden voor uw bezoekers, klanten en leveranciers en ga verder daar waar de ANWB stopt. Help uw bezoekers met het maken van de juiste keuzes door uw terrein te voorzien van duidelijke bewegwijzering. Zo voorkomt u eventuele ergernissen! beMark maakt bedrijventerreinen gebruiksvriendelijk en zorgt voor een goede eerste kennismaking tussen de bezoeker en uw bedrijf.
­

QuickScan van het terrein

Bewegwijzering aanleggen is altijd maatwerk. Ieder terrein is anders ingedeeld en niet alle terreinen hebben hetzelfde doel. Wanneer u interesse heeft in de bewegwijzering van uw terrein zullen wij eerst langskomen om het desbetreffende terrein te analyseren. Aan de hand van onze QuickScan kunnen wij goed inschatten wat uw behoefte is op het gebied van bewegwijzering en wat u nodig heeft.
­

Helder, effectief en zorgeloos

beMark denkt graag met u mee. Niet alleen over de locatie en het materiaal van de bewegwijzering, maar ook over het ontwerp. Wanneer het voor een bezoeker de eerste kennismaking is met uw bedrijf, is het belangrijk dat hij effectief en zorgeloos zijn weg vindt. Door heldere en herkenbare ontwerpen te gebruiken waarbij uw huisstijl als uitgangspunt wordt genomen creëert u herkenning bij de bezoeker.
­

Doeltreffend ontwerp

U kunt ervoor kiezen om zelf een ontwerp aan te leveren of om onze ervaren ontwerpers aan het werk te zetten. Na het doornemen van uw wensen gaan de ontwerpers aan de slag om enkele conceptontwerpen te maken. Aan de hand van uw voorkeur wordt er doorgewerkt tot een goed en effectief eindresultaat. Pas wanneer u volledig achter het ontwerp staat en er voor 100% tevreden mee bent is het ontwerp definitief en kan het productieproces worden gestart.
­

Contact

Bent u nieuwsgierig geworden en vraagt u zich af of wij uw kunnen helpen met uw vragen op het gebied van bewegwijzering voor terreinen. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons direct op +31 (0) 24 35 10 944.

Wilt u meer informatie over bewegwijzering op terreinen?

­

Logo beMark

Draai uw scherm voor een betere weergave.