• +31 (0) 24 35 10 944

Bewegwijzering

Beheer & onderhoud

­ Bewegwijzering van gebouwen en terreinen begint met het opstellen van een goed plan. Hoe lopen de verkeersstromen, wie zijn de bezoekers en hoe kunnen de bezoekers eenvoudig en zelfstandig de weg vinden? Aan de hand van een analyse wordt het plan opgesteld. Na goedkeuring van de strategie komt het ontwerp aan de orde. Bij het ontwerp is het van belang dat het merk, dus uw huisstijl, hierin terug te vinden is en dat het ontwerp aansluit bij de architectuur van het pand of het terrein. Ook de materiaalkeuze is een belangrijk onderdeel in het project. beMark kan u hierin uitstekend adviseren dankzij onze jarenlange ervaring.
­

Wij controleren uw bewegwijzering

Na het produceren van de borden en het monteren van het systeem is het tijd voor het beheer en onderhoud. Op afgesproken tijdstippen zullen wij de bewegwijzering komen onderhouden. De route wordt gecontroleerd en aangepast waar nodig. Ook worden de borden schoongemaakt en gecontroleerd op beschadigingen. In een overzichtelijk plan houden wij exact bij waar borden hangen, welke wijzigingen zijn gemaakt en waar het verkeer wel of niet goed doorstroomt.
­

Na het implementeren komt het onderhouden.

Bij het implementeren van bewegwijzering wordt vaak vergeten dat het systeem ook beheerd en onderhouden moet worden. Doet u dit niet, dan zal in de toekomst het overzicht in de bewegwijzering vervagen en zullen mensen klagen over uw bewegwijzering en vindbaarheid. beMark is in staat om het beheer en onderhoud van uw bewegwijzering op zich te nemen.
­

Onze projectmanager regelt het allemaal.

Ook voor het managen van grote projecten zijn wij in te schakelen. Voor meer informatie hierover gaat u naar de pagina projectmanagement. Bewegwijzering is maatwerk en ook het beheer en onderhoud verschilt per project. Voor een uitgebreidere uitleg op het gebied van beheer en onderhoud kunt u het beste contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op voor meer info.

Bent u nieuwsgierig geworden en vraagt u zich af of wij u kunnen helpen met uw vragen op het gebied van beheer en onderhoud? Wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons direct op +31 (0) 24 35 10 944.

Wilt u meer informatie over beheer & onderhoud?

­

/
Logo beMark

Draai uw scherm voor een betere weergave.