IKNL Eindhoven – Interieurdecoratie

“Wij hebben tot dusver voor 2 van onze locaties samengewerkt met beMark, met uitstekend resultaat! Mark denkt mee, komt met goede ideeën, heeft een duidelijk werkplan en is altijd beschikbaar voor vragen. De uitvoering hebben we geen omkijken naar gehad en hun personeel werkt schoon en vriendelijk. Voor onze overige locaties gaan we zeker weer met beMark in zee.”

Angelique Romonesco, locatiemanager | Intergraal Kankercentrum Nederland (IKNL)

“Om een voorwerp te tekenen is ’t niet genoeg omtrek, kleur en schaduw van dat voorwerp te kennen, men moet dat alles kunnen weergeven.Om een gedachte uit te drukken, moet die geworden zijn tot beeld, dat is: tot denkbeeld. Zo’n beeld moet men leren tekenen.” – Multatuli 

Het is gaaf om te zien dat wat je vooraf inbeeld en bedenkt, je vervolgens kunt vastleggen op bewegend beeld. Exact zoals je het had bedacht én had bedoeld. Belangrijkste hierin is dat het volledig voldoet aan de verwachtingen van de opdrachtgever.  

Dank Angelique Romonesco en Gulay Bakker voor het vertrouwen om na de vestiging van IKNL (Integraal Kankercentrum Nederland)#Nijmegen ook de vestiging in #Eindhoven te hebben mogen voorzien van een supergaaf walldecoration concept.

#concept#branding#wallcover#beeld#visual#branding#nijmegen#eindhoven#creative