• +31 (0) 24 35 10 944

Interieurdecoratie

Fotowanden

­ Een van de meest voorkomende wanddecoraties zijn fotowanden. Alle soorten decoraties zijn mogelijk, of dit nu een illustratie is of een prachtige zelfgenomen foto van bijvoorbeeld een zonsondergang of een selfie. Daarnaast kunt u kiezen voor subtiele kleine afbeeldingen of juist een afbeelding die de hele wand vult. De mogelijkheden van fotowanden zijn oneindig. Kijk eens bij onze projecten voor voorbeelden van fotowanden.
­

Waarom fotowanden?

Voor het uitvoeren van werkzaamheden of het houden van een brainstormsessie/vergadering spelen de locatie en omgeving een belangrijke rol in het behalen van resultaat. Fotowanden kunnen erg inspirerend werken. De meest creatieve ideeën ontstaan als je je prettig voelt en belangrijke beslissingen worden makkelijker genomen in een ontspannen omgeving. Fotowanden kunnen deze ontspannen en prettige omgeving creëren. Ook in wachtruimtes, waar bezoekers plaatsnemen voor hun afspraak, kunnen fotowanden een rustgevende werking hebben.
­

Creëer uw droom uitzicht

Met behulp van fotowanden kunt u de mooiste ruimten creëren. Krijgt u een prettig en rustgevend gevoel van het strand? Plaats een foto van de zee over de gehele breedte van de muur. U zit binnen, maar heeft iedere dag uitzicht op zee! Enkele andere voorbeelden zijn afbeeldingen waarbij het lijkt dat u uitzicht heeft op een grote stad, tussen de vissen zwemt of ergens midden in de jungle staat. De mogelijkheden zijn oneindig! Laat u inspireren door beMark. Wij laten u graag voorbeelden zien van mensen die u voorgingen.
­

Contact

Heeft u interesse in het laten plaatsen van fotowanden of wilt u op een andere manier wanddecoratie toepassen? Kom gerust eens langs en laat u verrassen door de vele mogelijkheden! Wist u dat wij ook tijdelijke oplossingen aanbieden en dat er systemen zijn die u zelf kunt wisselen? Wij denken graag met u mee over alle mogelijkheden! Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons direct op +31 (0) 24 35 10 944.
­

Wilt u meer informatie over fotowanden?

­

Logo beMark

Draai uw scherm voor een betere weergave.