• +31 (0) 24 35 10 944

Interieurdecoratie

Gebouwdecoratie

­ Uw gebouw is de eerste kennismaking met potentiele klanten en het affiche van uw merk. Stop uw gebouw in een nieuw jasje en maak er een echte eyecatcher van. Waarom zou u de grootste mogelijkheid om op te vallen laten liggen? Denk bijvoorbeeld aan uw logo of uw reclame groot op uw kantoorpand. Bij beMark denken we graag met u mee. We hebben jarenlange ervaring op het gebied van gebouwdecoratie en laten onze creativiteit graag de vrije loop. Opvallende, inspirerende en creatieve concepten, daar houden wij van.
­

Voorbeelden gebouwdecoratie

Tegenwoordig zijn er enorm veel mogelijkheden voor het decoreren van gebouwen. Denk hierbij niet aan alleen aan raambelettering, maar denk groter! U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van beweging, licht en geluid. Speel uw reclamespot af op uw pand of versier uw gebouw met lichtjes waardoor het gebouw ’s avonds in een ware show veranderd. 100 procent zeker dat het gebouw opvalt bij voorbijgangers en dat er over uw merk gesproken gaat worden. Staat uw bedrijfspand langs de snelweg? Dan is gebouwdecoratie zeker een goede oplossing. Wij weten hoe u op kunt vallen!
­

Waarom beMark?

beMark heeft al vele gebouwen mogen decoreren. Dankzij deze ervaring zijn onze medewerkers in staat u te adviseren en hun creativiteit met u te delen. Naast gebouwdecoratie is beMark ook in te schakelen voor het decoreren van onder andere wanden en plafonds. Zo creëert u ook binnen een goede eerste kennismaking. Niet alleen decoratie speelt een belangrijke rol bij een goede eerste indruk, maar ook het zorgen voor goede bewegwijzering. Laat u eens adviseren door een van onze medewerkers!
­

Contact

Heeft u interesse gekregen in gebouwdecoratie of bent u benieuwd op welke manieren wij ervoor kunnen zorgen dat u een goede eerste indruk achterlaat bij uw potentiele klanten? Neem u contact met ons op via het contactformulier of bel ons direct op +31 (0) 24 35 10 944.

Wilt u meer informatie over gebouwdecoratie?

­

Logo beMark

Draai uw scherm voor een betere weergave.