• +31 (0) 24 35 10 944

Interieurdecoratie

Plafonddecoratie

­ Staart u vaak naar het plafond? Of heeft u een praktijk waarbij uw patiënten veel naar het plafond kijken, bijvoorbeeld een tandartspraktijk? Heeft u er wel eens aan gedacht om uw plafond te decoreren? Denk hierbij aan grote visuals of prachtige luchten. Voor plafonddecoratie bent u bij beMark aan het juiste adres!
­

Een inspirerende beleving

Plafonddecoratie kan zeer rustgevend, afleidend en prettig zijn in bepaalde behandelruimtes van bijvoorbeeld tandartspraktijken, artsen en zorginstellingen. Naast de oplossing voor behandelruimtes kan plafonddecoratie ook een mooie aanvulling zijn in kantoren. Een oplossing van plafonddecoratie is bijvoorbeeld het geheel voorzien van een grote visual, lichtbakken met een mooie foto of prachtige ornamenten. Het zal voor medewerkers en bezoekers een inspirerende ervaring zijn. Net als wanddecoratie en gebouwdecoratie zorgt plafonddecoratie voor een goede eerste indruk. Door gebruik te maken van lichtbakken met verwisselbare doeken kunt u de decoratie aanpassen naar het jaargetijde, feestdagen of een verjaardag. Deze beelden zijn namelijk eenvoudig verwisselbaar!
­

Waarom beMark?

beMark pakt alle uitdagingen met beide handen aan. Het is ons doel om niet alleen uzelf en uw medewerkers, maar ook uw klanten en bezoekers tevreden te stellen! En dat allemaal met behulp van interieurdecoratie. Wij weten hoe belangrijk het is om een goede eerste indruk achter te laten. Dit wordt vaak vergeten, maar met behulp van wanddecoratie of plafonddecoratie zullen medewerkers zich onbewust prettiger voelen bij het werk dat moet worden uitgevoerd.
­

Contact

Bent u van plan iets spectaculairs te doen met het plafond boven u, maar weet u niet hoe u dit moet realiseren? Wij kijken graag met u mee naar alle mogelijkheden! Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons direct op +31 (0) 24 35 10 944.
­

Wilt u meer informatie over plafonddecoratie

­

Logo beMark

Draai uw scherm voor een betere weergave.