• +31 (0) 24 35 10 944

Interieurdecoratie

Wanddecoratie

­ Heeft u ook zoveel saaie witte wanden, grote raampartijen of misschien wel een inspiratieloze vergaderruimte? Wanddecoratie en met name fotowanden zijn een perfect middel om te communiceren, rust te creëren of juist om aandacht te vragen. Voor werknemers kan wanddecoratie helpen om creatiever te denken, tot goede oplossingen te komen en meer plezier in het werk te hebben. Wij komen graag bij u langs om de desbetreffende wanden te bekijken en u te voorzien van het beste advies. beMark heeft al vele wanden kunnen opknappen met behulp van wanddecoratie en fotowanden.
­

Elke wand verdient aandacht

Er zijn oneindig veel mogelijkheden om saaie wanden of ramen een opknapbeurt te geven. Vooral fotowanden worden veel gebruikt als wanddecoratie. Een fotowand draagt bij aan de uitstraling en sfeer van uw pand, kantoor, werkplek of wellicht uw huiskamer. Door het juiste beeld, de juiste tekst of combinatie van beide te gebruiken ontstaat er een onbeschrijfelijke sfeer waarin u, uw werknemers en uiteraard uw klanten zich goed voelen en op nieuwe ideeën komen.
­

Denk buiten de kaders

Om een wand of ruimte inspiratievol te maken kunt u denken aan het gebruik van licht, beweging en geluid. Enkele voorbeelden: lichtgevende letters, het afspelen van een video, een muurschildering of een grote decoratieve klok. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van wanddecoratie.
­

Tijdelijke oplossingen

Soms bent u op zoek naar een decoratieve oplossing, maar bent u er niet zeker van of u dit altijd in uw ruimte wilt hebben. Misschien wilt u de decoratie aanpassen naar het jaargetijde, feestdagen of een verjaardag? Het is allemaal mogelijk! Sommige systemen zijn mutabel waarbij u eenvoudig van beeld kunt wisselen. Voor meer informatie over wanddecoratie of om een afspraak te maken kunt u contact met ons opnemen. Wij vertellen u er graag meer over! Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons direct op +31 (0) 24 35 10 944.
­

Wilt u meer informatie over wanddecoratie?

­

Logo beMark

Draai uw scherm voor een betere weergave.