• +31 (0) 24 35 10 944

Nieuwsbrief update

Sign

Het rijdende visitekaartje..

…zo wordt de bedrijfsauto ook wel eens aangeduid. Een mooie kans om uw zichtbaarheid te vergroten en op te vallen tussen al die andere ‘visitekaartjes’. Deze kans is aangegrepen door Wennekers Nijmegen.
Wennekers Tapijt en Gordijnen is al 40 jaar specialist in Nijmegen en omstreken op het gebied van tapijt, marmoleum, vinyl en PVC. Maar ook voor raambekleding en behang kunt u bij Wennekers terecht. Zij zorgen ervoor dat de gewenste sfeer wordt gecreëerd in uw huis, appartement, schip of bedrijfsruimte.

Deze sfeer wilde zij graag vertaald zien naar de nieuwe bedrijfsauto. Door een fotografe zijn bij ons op kantoor foto’s geschoten van een kleurvol gordijn, GROND ontwerp heeft hier een mooi design voor gemaakt en wij hebben de productie en montage op ons genomen. Niet alleen het resultaat, maar ook het proces is vastgelegd in een time-lapse. Dit filmpje van 3 minuten neemt u mee in het hele proces van carwrapping.

www.wennekers-nijmegen.nl
Klik hier voor de video > Fullwrappen van een bedrijfsauto
Klik hier voor alle projecten

Bewegwijzering

Zone B van het Radboudumc

De bewegwijzering van het Radboudumc bevindt zich momenteel in een hybride fase. Dit houdt in dat er op dit moment twee systemen qua bewegwijzering actief zijn; routenummers en een zonering. Met de ingebruikname van het prachtig gerenoveerd en monumentaal Atrium is zone B geboren, wij hebben de bewegwijzering verzorgd, zowel het ontwerp, de productie als ook de montage hebben wij uitgevoerd
Het Radboudumc had als vraagstelling een zo transparant mogelijke bewegwijzering te creëren. Dit om de architectuur, geheel volgens de Bossche School, in ere te houden.
Een totaalpakket waarbij op vele verdiepingen geen hangende bewegwijzering geplaatst kon worden. Dit is opgelost met custom made wandpanelen met een plattegrond, semi-transparante ruimtestickers en deurstickers om tot een subtiele bewegwijzering te komen die past binnen het zeer transparante gebouw.
Zie de foto’s voor de verschillende producten welke hebben toegepast in zone B.
www.radboudumc.nl Informatie over de Bossche School

Klik hier voor alle projecten

Decoratie

Goed met cijfers!


OBC accountants en belastingadviseurs is sinds 2000 gevestigd in het Gelderse Wijchen. Met 15 gemotiveerde en ervaren medewerkers staan zij dagelijks voor u klaar. Een adviseur die u altijd kunt bellen. Iemand met oog voor u, uw bedrijf en de branche waarin u werkt.
HEen aantal weken geleden brachten de eigenaren van OBC een bezoek aan ons kantoor in de SplendorFabriek om te bekijken wat de mogelijkheden zijn betreft de Decoratie in hun nieuw pand. Er ging een wereld voor hun open.
Op 5 juni is OBC verhuist naar een nieuw karakteristiek pand in het centrum van Wijchen. Hier hebben wij onder andere de receptie voorzien van 3D gelaserde cijfers welke in verschillende diktes op de muur zijn aangebracht.
Binnenkort presenteren wij een nieuwe film over een ander project welke wij hebben uitgevoerd voor OBC accountants en belastingadviseurs. Houdt ons in de gaten.
www.obc-advies.nl
Klik hier voor alle projecten

Terrein Terrein
Terrein Terrein
Logo beMark

Draai uw scherm voor een betere weergave.