• +31 (0) 24 35 10 944

Signing

Belettering

­ Wilt u uw zichtbaarheid en naamsbekendheid vergroten? Er zijn tal van mogelijkheden om dit te bereiken. Een van deze mogelijkheden is belettering. Dit is het aanbrengen van teksten, logo’s of afbeeldingen op onder andere ramen, wanden, deuren, auto’s en promotiemateriaal zoals pennen, linialen, giveaways en goodie bags. Met belettering brengt u uw merk goed onder de aandacht.
­

Autobelettering

Door gebruik te maken van autobelettering bereikt u een enorme groep mensen. Wie uw doelgroep ook is, in het verkeer is er altijd wel iemand die past binnen uw doelgroep. Al helemaal wanneer u veel onderweg bent, bijvoorbeeld voor afspraken met klanten, is autobelettering een goede keuze. Auto’s kunnen op verschillende manieren worden bedrukt. U kunt ervoor kiezen om alleen uw contactgegevens of logo op de auto te drukken, maar er zijn ook mogelijkheden om uw hele auto te beplakken in bijvoorbeeld felle kleuren of een full colour afbeelding, dit noemen we carwrapping. Hiermee maakt u van uw auto een echte eyecatcher. Wij helpen u graag met uw autobelettering.
­

Raambelettering

Waar uw bedrijf ook gevestigd is, u zult meer opvallen door het gebruik van raambelettering. Naast het creëren van herkenning en zichtbaarheid, kan raambelettering ook worden gebruikt voor het verminderen van de inkijk. Hierbij worden niet zomaar uw ramen afgeplakt, maar kunt u ervoor kiezen om uw logo, een tekst of een symbool uit de folie te laten snijden. Er bestaan verschillende soorten folie. U kunt dus zelf de dichtheid van het folie bepalen. Ook het reduceren van zonlicht behoort tot de mogelijkheden. Meer informatie hierover vindt u bij zichtwering.
­

Meer informatie over belettering

Twijfelt u of belettering de juiste manier is om uw zichtbaarheid te vergroten of weet u niet welke vorm van belettering u het beste kunt toepassen? Bovengenoemde mogelijkheden zijn slechts twee voorbeelden van belettering. Voor meer informatie of advies kunt u contact met ons opnemen, vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. Wij denken graag met u mee!
­

Wilt u meer informatie over belettering?

­

Logo beMark

Draai uw scherm voor een betere weergave.