• +31 (0) 24 35 10 944

Signing

Reclameborden

­ Door het inzetten van reclameborden op de juiste locatie met de juiste informatie bereikt u wie u wilt bereiken: uw doelgroep. beMark maakt reclameborden in allerlei formaten en van veel verschillende materialen. Allereerst zult u zich moeten afvragen waar uw doelgroep zich bevindt en op welke locatie u de meeste kans heeft een potentiële klant te bereiken. Voetbalveld, tennisbaan, hockeyveld? beMark denkt graag met u mee over de beste locatie. Uiteraard is overal waar u bouwt, sponsort of adverteert een reclamebord inzetbaar.
­

De boodschap zit in het ontwerp

Het is belangrijk dat het ontwerp aansluit bij de boodschap die u wilt overbrengen. Het reclamebord moet opvallen bij uw doelgroep en het ontwerp zal ervoor moeten zorgen dat u wordt onthouden of dat er aanzet tot actie is bij potentiële klanten. U kunt ervoor kiezen om uw ontwerp kant en klaar bij ons aan te leveren. Mocht u nog geen ontwerp hebben dan helpen wij u graag met het ontwikkelen van een ontwerp. Uiteraard heeft u hierbij de mogelijkheid om feedback te geven totdat u tevreden bent over het ontwerp.
­

Reclameborden ook voor binnen

U kunt bij ons niet alleen terecht voor reclameborden voor buiten, maar ook voor reclameborden die u binnen kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan beurzen, seminars, events of in uw showroom. Levensgrote of kleine reclameborden van PVC, Dibond, Trespa of een ander materiaal.
­

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van reclameborden? Dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.
­

Wilt u meer informatie over reclameborden?

­

Logo beMark

Draai uw scherm voor een betere weergave.