• +31 (0) 24 35 10 944

Signing

Zichtwering

­ Wilt u voorkomen dat voorbijgangers een kantoor in kunnen kijken terwijl u of uw medewerkers hier vertrouwelijke gesprekken, vergaderingen of onderwijs volgen? Wij begrijpen dat de insteek openheid en transparantie is, maar soms is een ruimte té open. Een goede oplossing is zichtwering. De ramen van uw pand voorzien wij van prachtige zichtwerende folies in allerlei patronen; stippen, blokken, strepen alles is mogelijk. Zelfs het gebruik van afbeeldingen op folie is mogelijk.
­

Wat is zichtwering?

Zichtwering is niet zomaar het dichtplakken van ramen. Er zijn tal van mogelijkheden om ramen op een subtiele manier te voorzien van zichtwerende folie. Heeft u er al aan gedacht om bijvoorbeeld uw logo, symbolen of strakke lijnen uit de folie te laten snijden? De folie kan ook worden bedrukt met een visual én u kunt gebruik maken van lichtdoorlatende folie. Voorbijgangers kijken niet meer naar binnen, maar u heeft nog wel maximaal licht in uw kantoor.
­

Zichtwering als raambelettering

Bij beMark werken we met mensen met jarenlange ervaring op het gebied van raambelettering. Dankzij deze ervaring zijn onze medewerkers in staat u een passend advies te geven en te helpen met het maken van de juiste keuze. Wij zijn gevestigd in Nijmegen, maar zijn werkzaam door het hele land en ook internationaal bieden wij veel mogelijkheden.
­

Meer dan zichtwering

Naast belettering en zichtwering zijn wij op het gebied van signing ook in te schakelen voor reclameborden en gevelreclame. Bent u op zoek naar iets anders? beMark levert ook specials op het gebied van maatwerk. Voor meer informatie of advies over zichtwering of een van onze andere diensten neemt u contact met ons op. Wij denken graag met u mee.
­

Wilt u meer informatie over zichtwering?

­

Logo beMark

Draai uw scherm voor een betere weergave.